Vinsmagning i Aalborg, Nordjylland

Nysgerrig på ny vin? Prøv en vinsmagning!

Er der noget bedre end en god vin? Jeg tilbyder at komme hjem til dig, ude på din arbejdsplads, i vinklubben eller lignende og afholde vinsmagning i Aalborg og Nordjylland, hvor du kan samle gode venner, naboer eller kolleger. Jeg medbringer forskellige vine, mens du sørger for godt selskab samt vinglas.

Hvis du ofte er i tvivl om, hvilke vine du skal vælge til hverdag eller fest, eller blot søger ny inspiration, så vil mine vinsmagninger helt sikkert være noget for dig. Hele ideen med de private vinsmagninger, er at netop du kan få smagt på vinen, få lidt mere at vide om, hvad det er, du drikker, ligesom vi også kan tale om, hvad du eventuelt kan servere af mad til. Det at smage på vinen før du køber den, er også den allerbedste forudsætning for at gøre det helt rigtige vinkøb – så ved du helt præcist, hvad du får!

Du behøver ikke at have forstand på vin, men skal blot være nysgerrig. Jeg bestræber mig altid på, at mine vinsmagninger er nede på jorden og i øjenhøjde, hvor den afslappede og hyggelige stemning er i fokus. Sammen med vinsmagningen vil der blive vist billeder fra området samt fortalt anekdoter og fakta om vinen og dens tilblivelse.

I forlængelse af vinsmagningen får du naturligvis også lejlighed til at købe netop de vine, som du har smagt, så du er klar til den næste gode vinoplevelse hjemme eller sammen med andre. Se mit udvalg af vin til salg samt vingaver.

Vinsmagning til enhver smag

Du bestemmer selv om det skal være en aften-vinsmagning på en hverdag eller vi skal finde en fredag eller lørdag. Lørdag vil det være muligt at afholde vinsmagningen enten til middag eller om aften. Der er godt, hvis du sørger for at have lidt vand og brød til at neutralisere med mellem vinene. Et større måltid anbefales at være før eller efter selve smagningen, så du smager vinene rent og uden påvirkning af mad. Vinsmagning er berammet til omkring 2 timer.

Jeg tilbyder forskellige tema-vinsmagninger, som du kan se herunder, men du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan sammensætte lige præcis den vinsmagning, du ønsker.

Jeg glæder mig til, at vi ses 🙂

Vinhilsner

Mikael Linde

* Tilbuddet gælder i Aalborg. Ved mere en 30 km tur/retur (Rantzausgade 5, Aalborg) tillægges der kørsel på kr. 3,- tur/retur. Ved øer kun med brofast forbindelse.

🍷 - 🍷 - 🍷

Spumante-Vinsmagning

12. nov. kl. 19:00 – 21:30

”Klar, parat, smag”

Der skydes et festfyrværkeri af, når der til denne vinsmagning åbnes op for et hav af forskellige smagsnuancer af helt igennem fantastiske lækre italienske bobler. Med 10 forskellige varianter kommer vi vidt omkring. Du kommer til at møde de lette, de friske, de dybe, de frugtige, de komplekse, de tørre, de helt tørre og de sødlige. Forskellige slags temperamenter, stilarter og udtryk!

Vi kommer bla. omkring ”Pas dosé”, ”Brut nature” ”brut” ”Frizzante” ”Asti” Brachetto d´acqui”, ”Pétillant naturel”, ”Lambrusco”, Prosecco” Salute!! 

Producent                   Vin

 1. Fasoli Gino                 Creaman 2011 Klassisk metode Brut 60 mdr flaskegæring
 2. L´armangia                Alta Langa 2015 Pas Dosé 60 mdr. flaskegæring
 3. Pod. il Saliceto          Ring Adora 2015 Lambrusco, klassisk metode Brut Nature 24 mdr
 4. Tasi                                Prosecco 2019 Brut
 5. Pod. il Saliceto           Falistra 2020 Lambrusco Petilant Natur Frizzante Secco
 6. Scriani                          Pinot Grigio 2020 Brut
 7. La Piccola                    Le petit rosé 2018 Syrah Brut
 8. La Piccola                    Picol Ross 2020 Lambrusco Frizzante Secco
 9. Guasti Clemente       Asti 2019 sød
 10. Guasti Clemente       Brachetto d´Acqui 2020 sød

Vi slutter af med en kølig digestivo

 Pris kr. 299,00

10 forskellige vine af egen import inkl. snack og brød!

Vel mødt 😉

Tilmeldingsfrist 6. november

Rantzausgade 5, 9000 Aalborg

Max 10 pladser pr. smagning – først-til-mølle

 Bestil nu mens der er plads via

Tel/sms 31194477, messenger el. info@winebylinde.com

Billetter refunderes ikke, men kan bruges til anden vinsmagning eller vinkøb.

Køb et gavekort til en vinsmagning 

🍷 - 🍷 - 🍷

Spændende vinsmagninger i butikken Rantzausgade 5

29. okt. AMARONE-SMAGNING

”Klar, parat, smag”

8 Forskellige Amaroner og 2 forskellige Recioto er på aftenens vinmenu, når den helt store og eksklusive hyggesmagning skydes af.

 • Ederle – Amarone 2013
 • Tasi – Amarone 2014
 • Antolini – Moropio 2017
 • Falezze – Amarone 2015
 • Scriani – Amarone 2012 Riserva
 • Scriani – Amarone 2015
 • Fasoli Gino – La Corte del Pozzo 2014
 • Fasoli Gino – Alteo 2013
 • Scriani – Maddalena 2015
 • Antolini – Recioto 2018

 Pris kr. 499,00

10 forskellige vine af egen import inkl. snack og brød!

Vel mødt 😉

Tilmeldingsfrist 23. oktober

 

12. nov. SPUMANTE-SMAGNING

Et festfyrværkeri af smagsnuancer skydes af, når der skal smages på italienske bobler.

Vi kommer bla. omkring ”Pas dosé”, ”Brut nature” ”brut” ”Frizzante” ”Asti” Brachetto d´acqui”, ”Pétillant naturel”, ”Lambrusco”, Prosecco”!

Pris kr. 299,00

10 forskellige vine af egen import inkl. snack og brød!

Vel mødt 😉

Tilmeldingsfrist 6. november

 

3. dec. Jul & nytårs-smagning

Bliv inspireret til det gode vinvalg, når jul og nytår skal fejres i god stil.

Vi smager på lækre bobler, aromatiske hvidvine, varme rødvine, samt vine der tilfredsstiller de søde tænder!

Pris kr. 299,00

10 forskellige vine af egen import inkl. snack og brød!

Vel mødt 😉

Tilmeldingsfrist 27. november

 

Alle Vinsmagningerne starter kl. 19:00 – ca. 21.30

Rantzausgade 5, 9000 Aalborg

 

Max 10 pladser pr. smagning

 Bestil nu mens der er plads via

Tel/sms 31194477, messenger el. info@winebylinde.com

Billetter refunderes ikke, men kan bruges til anden vinsmagning eller vinkøb.

Køb et gavekort til en vinsmagning 

🍷 - 🍷 - 🍷

Hold din egen private sommervinsmagning!

”Inviter dine gode venner hjem til dig selv og tag del i en dejlig smagsoplevelse med aromatiske og blomstrende, tørre, friske, lette, søde og boblende vine fra Italien, Tyskland og Spanien”

Med denne sommervinsmagning vil jeg tage dig med på opdagelse i nogle af vinenes mange nuancer og facetter af styrke, aroma, sødme og syre. Det vigtigste for mig i forsøget på at lave et godt vinarrangement er at skabe de gode og hyggelige oplevelser, hvor det at smage vinen kun er en del af den samlede oplevelse. De gode fortællinger samt historierne og menneskerne omkring vinens tilblivelse samt billeder af områderne er også en del af den samlede oplevelse – og alt sammen i øjenhøjde.

Jeg henter selv min egen vin hjem direkte fra små og mindre familiedrevne vinbrug i Italien, Tyskland og Spanien. Der laver de vin i små mængder, og hvor det er lysten og glæden ved at lave den gode vin, der er drivkraften. Så synes du, at det kunne være spændende at høre om, hvor vinene kommer fra, hvilke tanker producenten har gjort sig med sin vin og få et lille indblik i den proces, det er at lave vin samtidig med, at du smager på vinen, så er denne sommervinsmagning lige noget for dig

Vi skal smage på 7 forskellige vine, og det eneste du skal gøre er, at invitere dine gode venner, naboer eller familie hjem til dig selv eller måske i sommerhuset. Du skal selv sørge for glas, eventuelt vand og lidt brød/snack. Et større måltid anbefales at lægge enten før eller efter vinsmagningen! Du behøver ikke at vide noget særligt om vin, men blot være nysgerrig og have et godt humør.

Efter vinsmagningen har du naturligvis alle tiders mulighed for at købe dine favoritter!

Køb og book din vinsmagning allerede nu, så du kan sikre dig den helt rigtige dato!

Bestil på tel/sms 31194477, Messenger eller på info@winebylinde.com

Kr.   99,00     – pr. pers. v. min. 8 betalende deltagere, mandage-torsdage, start senest kl. 18*

Kr. 149,00     – pr. pers. v. min 8 betalende deltagere, fredage-lørdage, start senest kl. 17*

 

 

*Betingelser og praktisk info

 • Tilbuddet gælder i Aalborg. Ved mere en 30 km tur/retur (Rantzausgade 5, Aalborg) tillægges der kørsel på kr. 3,- tur/retur.
 • Maks 16 deltagere
 • Sommervinsmagningen skal afholdes senest 30.09.21. og varer ca. 1,5-2 timer. Bestemte dage kan ikke garanteres!
 • Afbud eller ændringer skal meddeles og bekræftes pr. mail info@winebylinde.com senest 1 uge før arrangementets start.
 • Ved udeblivelse eller for sent afbud anses arrangementet for afholdt. Hvis der er forsinkelser fra købers side, kan det ikke forventes, at det fulde arrangement gennemføres i forhold til aftalen.
 • Alle deltagere skal være minimum 18 år.
 • Ved øer, kun med brofast forbindelse.

🍷 - 🍷 - 🍷

Inspirerende vinsmagning

Du lægger hus og glas til, så kommer jeg med vinen og det gode humør!

Ta´ med på en sanselig tur i vinens mange smagsfacetter, fra de tørre til de søde med nogle af de aromatiske, blomstrende og smagsfulde vine fra fx. Valpolicella, Lugano, Niza i Italien og fra Mosel i Tyskland. En inspirerende vinsmagning er en god måde at sikre sig de rigtige valg, når du skal købe lige nøjagtig de vinde, som du gerne vil nyde.

Til denne inspirerende vinsmagning vil jeg tage dig med på opdagelse i nogle af vinenes mange nuancer og facetter af styrke, aroma, sødme og syre. Vi skal bla. smage vine fra af Mosels bedste sydvendte skråninger, fra bla. Erdener Treppchen, Nizzas prægtige Barbera-vine samt klassiske Valpolicella-vine. Der vil helt sikkert være noget for ethvert temperament og stil. Efter vinsmagningen kan du som altid købe vinen, og du behøver ikke at vente længe for at modtage den, for med byens hurtigste levering, får du den leveret med det samme:-)

Pris fra kr. 149,00 pr. person v/ min. 10 personer*

*Tilbuddet gælder mandag-torsdag i Aalborg, (Fredage og lørdage kr. 199,00 pr. pers). Ved mere en 30 km tur/retur (Rantzausgade 5, Aalborg) tillægges der kørsel på kr. 3,- tur/retur. Ved øer kun med brofast forbindelse. Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

🍷 - 🍷 - 🍷

Riesling-vinsmagning

Hvis du er fan af tysk kvalitetsvin fra Mosel, eller blot kan lide hvidvin og er nysgerrig, så er denne Riesling-vinsmagning helt sikkert noget for dig. Jeg vil skænke op af fantastiske hvidvine fra skråningerne Erdener Treppchen, Wehlener Sonnenuhr og Kinheimer Rosenberg ved Moselflodens mange sving.

Du kommer til at smage Rieslingens mange smagsfacetter og nuancer, når der bl.a. åbnes op for den bedste kvalitet indenfor de tørre Riesling, nemlig Großes Gewächs. Derud over kommer du til at smage på mange af de andre smagsvarianter, når restsukkergraden i vinen løbende bliver højere og smagsnuancerne ændrer sig. Men selv om restsukkergraden er høj, så er der altid god balance i syreindholdet, så vinen fremstår som et ædelt slutprodukt, der er dyrket og produceret i flere hundrede år i områdets skifferholdige jorde.

Jeg glæder mig til at præsenterer dig for disse vine, hvor mange bliver overrasket over smagen, nuancerne og den høje kvalitet, der gør, at selv de søde vin har en god balance mellem sødme og syre.

Der vil helt sikkert være noget for ethvert temperament og stil. Efter vinsmagningen kan du som altid købe vinen, og du behøver ikke at vente længe for at modtage den, for med byens hurtigste levering, får du den leveret med det samme:-)

 

Pris kr. 199,00 pr. person v/ min. 10 personer*

*Tilbuddet gælder mandag-torsdag i Aalborg, (Fredage og lørdage kr. 249,00 pr. pers). Ved mere en 30 km tur/retur (Rantzausgade 5, Aalborg) tillægges der kørsel på kr. 3,- tur/retur. Ved øer kun med brofast forbindelse. Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

🍷 - 🍷 - 🍷

Italiensk Rødvinssmagning

Til denne vinsmagning hjemme hos dig vil I få mulighed for at smage på gode, aromatiske og kraftige rødvine fra Valpolicella og Piemonte. Der bliver smagninger på klassiske Valpolicella-vine herunder bla. Ripasso og Amarone. Fra Piemonte er der smagsprøver på bla. fadlagrede vine lavet på Barbera-druen.

Der vil blive sluttet af med en “dessert-Amarone” sød, rød, krydret og helt igennem fantastisk Recioto.

 

Pris kr. 199,00 – 249,00 pr. person. v/ min. 10 personer.

*Tilbuddet gælder mandag-lørdag i Aalborg. Ved mere en 30 km tur/retur (Rantzausgade 5, Aalborg) tillægges der kørsel på kr. 3,- tur/retur. Ved øer kun med brofast forbindelse. Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

🍷 - 🍷 - 🍷

Special vinsmagning

Fra tid til anden afholder jeg selv vinsmagninger i min private stue. Det kunne være Amarone-smagning eller smagninger, hvor der skal prøvesmages nye vine, som jeg beslutte mig for, om de skal være i mit sortiment. Det kan være en smagning af blandet karakter. Der er højst plads til 10 deltagere, så kan vi alle nemlig se hinanden og tale sammen. Hold øje med nyhedssiden!

🍷 - 🍷 - 🍷

Almindelig vinsmagning

Til denne almindelige vinsmagning vil jeg sammensætte lidt forskelligt, og I vil derfor få mulighed for at smage forskellige italienske og tyske vine af rigtig god kvalitet, både røde-, hvide – og dessertvine. I vil få mulighed for at komme rundt i mange forskellige smagsindtryk og prøve noget forskelligt.

Pris kr. 149,00 pr. person v/ min. 10 personer*

*Tilbuddet gælder mandag-torsdag i Aalborg, (Fredage og lørdage kr. 199,00 pr. pers). Ved mere en 30 km tur/retur (Rantzausgade 5, Aalborg) tillægges der kørsel på kr. 3,- tur/retur. Ved øer kun med brofast forbindelse. Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

Stemningsbilleder

Anbefalinger

Maj-Brit – 17.08.19

“Super godt arrangement!! Vi havde fornøjelsen af vinsmagning med Michael 16/8-19, som varmt kan anbefales.

En hyggelig og lærerig aften med lækre vine og god baggrundsviden om de forskellige vinproducenter. Det er ikke sidste gang…”

 

Elena – 27.05.19

“Fantastisk god og hyggelig oplevelse kan anbefales på det yderste 😊🍷
Vi var kollega gruppen og smagte tysk riesling smagning 😍👍🏼

 

Irma – 26.04.19

“En helt fantastisk aften med hygge og god formidling af et virkelig godt udvalg af hvidvine. Fortalt på et niveau, vi kunne være med. Fortælling af historien bag druerne og billeder fra de steder, hvor druerne til vinen kom fra til stor inspiration. Tusinde tak.”

 

Thor – 16.11.18

“Rigtig spændende historier om alle vinene. Dejlig præsentation med masser af billeder og en hyggelig atmosfære.”

 

Christian – 16.10.18

“5 stjerner herfra for en uforglemmelig vinaften.

Vi købte den 11. august en deal til Vinsmagning.

Efterfølgende fik vi en let kommunikation med Mikael omkring tid, sted og præferencer inden for vin.

Vi ønskede en vinsmagning bestående kun af hvidvin/dessertvin fra tør til sød-kategori.

Mikael ringede efterfølgende og spurgte, om vi var friske på at give 300 kr. mere for nogle ældre vin – og det var vi naturligvis klar på! Der skal siges, at tilbuddet på ingen måde var anmassende. Et stort plus for en god dialog!

Vinsmagningen afholdte vi fredag d. 12. oktober, hvor Mikael fremmødte kl. 19:00 som aftalt.

Vinsmagningen foregik med præsentation af hvert enkel vin med private billeder fra området, fortælling om producenterne og forklaring til de respektive vine. Det foregik i et roligt og afslappet tempo, så der var tid til at stille spørgsmål og nyde vinen.

Vinsmagningen fortsatte frem til kl. 22:00 (selvom han egentligt kun havde afsat til kl. 21:00). Er kæmpe stort plus for udvalget af vin. 7 á 8 vin var lige i skabet ift. præferencerne!

Alt i alt en rigtig simpel, veldokumenteret og smagfuld vinaften, der sad lige skabet!

OBS: Mikael anbefalede forlods danskvand og brød til at skylle med vinene imellem – det faldt i god jord!”

 

Birgitte – 21.09.18

“Fantastisk oplevelse … rigtige gode vine og super god fremlæggelse 😊😊
Kan virkelig anbefales.. 🍾🍾”