Vinsmagning i Aalborg, Nordjylland

Nysgerrig på vin? Prøv en privat vinsmagning!

Er der noget bedre end en god vin? Jeg tilbyder at komme hjem til dig, ude på din arbejdsplads, i vinklubben eller lignende og afholde vinsmagning i Aalborg og resten af Nordjylland, hvor du kan samle gode venner, naboer eller kolleger. Jeg medbringer forskellige vine, mens du sørger for godt selskab samt vinglas.

Smag før du køber!

Hvis du ofte er i tvivl om, hvilke vine du skal vælge til hverdag eller fest, eller blot søger ny inspiration, så vil mine vinsmagninger helt sikkert være noget for dig. Hele ideen med de private vinsmagninger, er at netop du kan få smagt på vinen, få lidt mere at vide om, hvad det er, du drikker, ligesom vi også kan tale om, hvad du eventuelt kan servere af mad til. Det at smage på vinen før du køber den, er også den allerbedste forudsætning for at gøre det helt rigtige vinkøb – så ved du helt præcist, hvad du får!

Vær blot nysgerrig!

Du behøver ikke at have forstand på vin, men skal blot være nysgerrig. Jeg bestræber mig altid på, at mine vinsmagninger er nede på jorden og i øjenhøjde, hvor den afslappede og hyggelige stemning er i fokus. Sammen med vinsmagningen vil der blive vist billeder fra området samt fortalt anekdoter og fakta om vinen og dens tilblivelse.

I forlængelse af vinsmagningen får du naturligvis også lejlighed til at købe netop de vine, som du har smagt, så du er klar til den næste gode vinoplevelse hjemme eller sammen med andre. Se mit udvalg af vin.

Vinsmagning til enhver smag

Du bestemmer selv om det skal være en aften-vinsmagning på en hverdag eller vi skal finde en fredag eller lørdag. Lørdag vil det være muligt at afholde vinsmagningen enten til middag eller om aften. Der er godt, hvis du sørger for at have lidt vand og brød til at neutralisere med mellem vinene. Et større måltid anbefales at være før eller efter selve smagningen, så du smager vinene rent og uden påvirkning af mad. Vinsmagning er berammet til omkring 2 timer.

Du bestemmer hvor!

Jeg tilbyder forskellige vinsmagninger, privat hjemme hos dig eller i butikken, som du kan se herunder, så du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan sammensætte lige præcis den vinsmagning, du ønsker.

Jeg glæder mig til, at vi ses 🙂

Vinhilsner

Mikael Linde

* Tilbuddet gælder i Aalborg og omegn. Ved mere en 30 km tur/retur (Rantzausgade 5, Aalborg) tillægges der kørsel på kr. 3,5- tur/retur (der forbeholdes ret til at hæve kørselstillæget, ved væsentlige stigninger af brændstofspriserne). Ved øer kun med brofast forbindelse.

🍷 - 🍷 - 🍷

Inspirerende vinsmagning

Du lægger hus og glas til, så kommer jeg med vinen og det gode humør!

Ta´ med på en sanselig tur i vinens mange smagsfacetter, fra de tørre til de søde med nogle af de aromatiske, blomstrende og smagsfulde vine fra Italien, Spanien og Tyskland. En inspirerende vinsmagning er en god måde at sikre sig de rigtige valg, når du skal købe lige nøjagtig de vinde, som du gerne vil nyde.

Hvad kan du se frem til!

Til denne inspirerende vinsmagning vil jeg tage dig med på opdagelse i nogle af vinenes mange nuancer og facetter af styrke, aroma, sødme og syre. Al vin hos Wine by Linde er af egen import og i vinsmagningen vil vinene blive blandet så vi kommer lidt rundt omkring og smager et bredt udvalgt. Der vil helt sikkert være noget for ethvert temperament og stil. Efter vinsmagningen kan du som altid købe vinen, og du behøver ikke at vente længe for at modtage den, for med byens hurtigste levering, får du den leveret med det samme:-)

Pris fra kr. 99,00 pr. person v/ min. 10 personer*

*Tilbuddet gælder mandag-lørdag i Aalborg og omegn, (Mandage-onsdage kr. 99,00; torsdage kr. 149,00; fredage og lørdage kr. 199,00 pr. pers). Ved mere en 30 km tur/retur (Rantzausgade 5, Aalborg) tillægges der kørsel på kr. 3,5- tur/retur (der forbeholdes ret til at hæve kørselstillæget, ved væsentlige stigninger af brændstofspriserne) . Ved øer kun med brofast forbindelse. Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

🍷 - 🍷 - 🍷

Riesling-vinsmagning

Du lægger hus og glas til, så kommer jeg med vinen og det gode humør!

Hvis du er fan af tysk kvalitetsvin fra Mosel, eller blot kan lide hvidvin og er nysgerrig, så er denne Riesling-vinsmagning helt sikkert noget for dig. Jeg vil skænke op af fantastiske hvidvine fra skråningerne Erdener Treppchen, Wehlener Sonnenuhr og Kinheimer Rosenberg ved Moselflodens mange sving.

Hvad kan du se frem til!

Du kommer til at smage Rieslingens mange smagsfacetter og nuancer, når der bl.a. åbnes op for den bedste kvalitet indenfor de tørre Riesling, nemlig Großes Gewächs. Derud over kommer du til at smage på mange af de andre smagsvarianter, når restsukkergraden i vinen løbende bliver højere og smagsnuancerne ændrer sig. Men selv om restsukkergraden er høj, så er der altid god balance i syreindholdet, så vinen fremstår som et ædelt slutprodukt, der er dyrket og produceret i flere hundrede år i områdets skifferholdige jorde.

Jeg glæder mig til at præsenterer dig for disse vine, hvor mange bliver overrasket over smagen, nuancerne og den høje kvalitet, der gør, at selv de søde vin har en god balance mellem sødme og syre.

Der vil helt sikkert være noget for ethvert temperament og stil. Efter vinsmagningen kan du som altid købe vinen, og du behøver ikke at vente længe for at modtage den, for med byens hurtigste levering, får du den leveret med det samme:-)

 

Pris fra kr. 199,00 pr. person v/ min. 10 personer*

*Tilbuddet gælder mandag-torsdag i Aalborg og omegn, (Fredage og lørdage kr. 249,00 pr. pers). Ved mere en 30 km tur/retur (Rantzausgade 5, Aalborg) tillægges der kørsel på kr. 3,5- tur/retur (der forbeholdes ret til at hæve kørselstillæget, ved væsentlige stigninger af brændstofspriserne). Ved øer kun med brofast forbindelse. Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

🍷 - 🍷 - 🍷

Italiensk Vinsmagning

Du lægger hus og glas til, så kommer jeg med vinen og det gode humør!

Til denne vinsmagning hjemme hos dig vil I få mulighed for at smage på mousserende vin, hvidvin, rødvin og dessertvin fra Veneto, Piemonte og Emilia Romagna; aromatiske, kraftige, lette og sødlige vine. Der bliver bla. smagninger på klassiske Valpolicella-vine herunder bla. Ripasso og Amarone. Fra Piemonte er der smagsprøver på bla. fadlagrede vine lavet på Barbera-druen og fra Emilie Romagna er der smagning på bla. Lambrusco!

Der vil blive sluttet af med en lækker dessertvin.

 

Pris kr. 249,00 pr. person. v/ min. 10 personer.

*Tilbuddet gælder mandag-lørdag i Aalborg og omegn. Ved mere en 30 km tur/retur (Rantzausgade 5, Aalborg) tillægges der kørsel på kr. 3,5- tur/retur .(der forbeholdes ret til at hæve kørselstillæget, ved væsentlige stigninger af brændstofspriserne) Ved øer kun med brofast forbindelse. Alle deltagere skal være fyldt 18 år.

🍷 - 🍷 - 🍷

Rioja vinsmagning

Tag det lette sommertøj på og tag din nysgerrighed i hånden, da du skal møde de varme vine fra Rioja. Du bliver hermed inviteret med indenfor i min udvælgelsesproces af nye vine fra Rioja. Der bliver smagt på både røde- og hvide vine, der bidrager til en mangfoldig smagsoplevelse. Der åbnes op for et hav af forskellige smagsnuancer af helt igennem fantastiske og lækre vine. Med 10 forskellige varianter kommer vi vidt omkring. Du kommer til at møde de lette, de friske, de dybe, de frugtige og de komplekse. Forskellige slags temperamenter, stilarter og udtryk! Hasta luego!!

 Producent                   Vin

Mitarte    (rød)              Muzuelo 2015

Mitarte      (rød)              Cubanegra 2016

Mitarte    (rød)              La Secreta 2019

Mitarte    (hvid)            Exentrico 2019

Mitarte    (hvid)            Entrepeñas 2020

Rulei          (hvid)            Viña Barracallo I 2018

Rulei          (rød)              Viña Barracallo II 2011

Rulei          (rød)              Viña Barracallo III 2011

Rulei          (rosé)            Viña el Moral I 2019

Rulei          (rød)              Viña el Moral II 2018

 Vi slutter af med en kølig digestivo

Torsdag den 12. maj 2022, kl. 18:00-20:30

Rantzausgade 5, 9000 Aalborg

Kr. 299,00: 10 forskellige vine af egen import, inkl. lille anretning!

Tilmeldingsfrist søndag den 8. maj kl. 23:59

Tilmelding på tel/sms 31194477, info@winebylinde.com el. messenger

Vel mødt 😉

NB! Der tages forbehold for fejl ved de forskellige flasker, hvorfor evt. udbytning. Kan forekomme

 Billetter refunderes ikke men kan bruges til andre vinsmagninger eller til køb af vin i butikken

🍷 - 🍷 - 🍷

AMARONE-SMAGNING

Fredag den 4. marts 2022, kl. 19:00-21:30

Rantzausgade 5, 9000 Aalborg

Kun 10 pladser

Sidste tilmelding 26. februar

Kr. 499,00 pr.prs.

Du vil blive introduceret for Valpolicellas kronjuveler, når, der åbnes op for 8 Forskellige Amaroner og 2 forskellige slags Recioto. på aftenens spændende vinmenu skal vi møde forskellige former for temperamenter i egenskab af varierede udtryk og stilarter for disse to elegante vintyper!

Producent                   Vin

 1. Ederle          Amarone 2013
 2. Tasi               Amarone 2014
 3. Antolini       Moropio 2017
 4. Falezze         Amarone 2015
 5. Scriani          Amarone 2013
 6. Scriani          Amarone 2015
 7. Fasoli Gino  LCP 2014
 8. Fasoli Gino  Alteo 2013
 9. Scriani           Maddalena 2015
 10. Antolini          Recioto 2018

Vi slutter af med en kølig digestivo

10 forskellige vine af egen import

inkl. snack og brød!

Vel mødt 😉

NB! Der tages forbehold for fejl ved de forskellige flasker, hvorfor evt. udbytning. Kan forekomme

Billetter refunderes ikke men kan bruges til andre vinsmagninger eller til køb af vin i butikken

KØB ET GAVEKORT TIL EN VINSMAGNING OG GLÆD EN VEN!!

🍷 - 🍷 - 🍷

Spumante-Vinsmagning

12. nov. 2021, kl. 19:00 – 21:30

”Klar, parat, smag”

Der skydes et festfyrværkeri af, når der til denne vinsmagning åbnes op for et hav af forskellige smagsnuancer af helt igennem fantastiske lækre italienske bobler. Med 10 forskellige varianter kommer vi vidt omkring. Du kommer til at møde de lette, de friske, de dybe, de frugtige, de komplekse, de tørre, de helt tørre og de sødlige. Forskellige slags temperamenter, stilarter og udtryk!

Vi kommer bla. omkring ”Pas dosé”, ”Brut nature” ”brut” ”Frizzante” ”Asti” Brachetto d´acqui”, ”Pétillant naturel”, ”Lambrusco”, Prosecco” Salute!! 

Producent                   Vin

 1. Fasoli Gino                 Creaman 2011 Klassisk metode Brut 60 mdr flaskegæring
 2. L´armangia                Alta Langa 2015 Pas Dosé 60 mdr. flaskegæring
 3. Pod. il Saliceto          Ring Adora 2015 Lambrusco, klassisk metode Brut Nature 24 mdr
 4. Tasi                                Prosecco 2019 Brut
 5. Pod. il Saliceto           Falistra 2020 Lambrusco Petilant Natur Frizzante Secco
 6. Scriani                          Pinot Grigio 2020 Brut
 7. La Piccola                    Le petit rosé 2018 Syrah Brut
 8. La Piccola                    Picol Ross 2020 Lambrusco Frizzante Secco
 9. Guasti Clemente       Asti 2019 sød
 10. Guasti Clemente       Brachetto d´Acqui 2020 sød

Vi slutter af med en kølig digestivo

 Pris kr. 299,00

10 forskellige vine af egen import inkl. snack og brød!

Vel mødt 😉

Tilmeldingsfrist 6. november

Rantzausgade 5, 9000 Aalborg

Max 10 pladser pr. smagning – først-til-mølle

 Bestil nu mens der er plads via

Tel/sms 31194477, messenger el. info@winebylinde.com

Billetter refunderes ikke, men kan bruges til anden vinsmagning eller vinkøb.

Køb et gavekort til en vinsmagning 

🍷 - 🍷 - 🍷

Spændende vinsmagninger i butikken Rantzausgade 5

29. okt. 2021 – AMARONE-SMAGNING

”Klar, parat, smag”

8 Forskellige Amaroner og 2 forskellige Recioto er på aftenens vinmenu, når den helt store og eksklusive hyggesmagning skydes af.

 • Ederle – Amarone 2013
 • Tasi – Amarone 2014
 • Antolini – Moropio 2017
 • Falezze – Amarone 2015
 • Scriani – Amarone 2012 Riserva
 • Scriani – Amarone 2015
 • Fasoli Gino – La Corte del Pozzo 2014
 • Fasoli Gino – Alteo 2013
 • Scriani – Maddalena 2015
 • Antolini – Recioto 2018

 Pris kr. 499,00

10 forskellige vine af egen import inkl. snack og brød!

Vel mødt 😉

Tilmeldingsfrist 23. oktober

 

12. nov. 2021 – SPUMANTE-SMAGNING

Et festfyrværkeri af smagsnuancer skydes af, når der skal smages på italienske bobler.

Vi kommer bla. omkring ”Pas dosé”, ”Brut nature” ”brut” ”Frizzante” ”Asti” Brachetto d´acqui”, ”Pétillant naturel”, ”Lambrusco”, Prosecco”!

Pris kr. 299,00

10 forskellige vine af egen import inkl. snack og brød!

Vel mødt 😉

Tilmeldingsfrist 6. november

 

3. dec. Jul & nytårs-smagning

Bliv inspireret til det gode vinvalg, når jul og nytår skal fejres i god stil.

Vi smager på lækre bobler, aromatiske hvidvine, varme rødvine, samt vine der tilfredsstiller de søde tænder!

Pris kr. 299,00

10 forskellige vine af egen import inkl. snack og brød!

Vel mødt 😉

Tilmeldingsfrist 27. november

 

Alle Vinsmagningerne starter kl. 19:00 – ca. 21.30

Rantzausgade 5, 9000 Aalborg

 

Max 10 pladser pr. smagning

 Bestil nu mens der er plads via

Tel/sms 31194477, messenger el. info@winebylinde.com

Billetter refunderes ikke, men kan bruges til anden vinsmagning eller vinkøb.

Køb et gavekort til en vinsmagning 

🍷 - 🍷 - 🍷

Stemningsbilleder

Anbefalinger

Maj-Brit – 17.08.19

“Super godt arrangement!! Vi havde fornøjelsen af vinsmagning med Michael 16/8-19, som varmt kan anbefales.

En hyggelig og lærerig aften med lækre vine og god baggrundsviden om de forskellige vinproducenter. Det er ikke sidste gang…”

 

Elena – 27.05.19

“Fantastisk god og hyggelig oplevelse kan anbefales på det yderste 😊🍷
Vi var kollega gruppen og smagte tysk riesling smagning 😍👍🏼

 

Irma – 26.04.19

“En helt fantastisk aften med hygge og god formidling af et virkelig godt udvalg af hvidvine. Fortalt på et niveau, vi kunne være med. Fortælling af historien bag druerne og billeder fra de steder, hvor druerne til vinen kom fra til stor inspiration. Tusinde tak.”

 

Thor – 16.11.18

“Rigtig spændende historier om alle vinene. Dejlig præsentation med masser af billeder og en hyggelig atmosfære.”

 

Christian – 16.10.18

“5 stjerner herfra for en uforglemmelig vinaften.

Vi købte den 11. august en deal til Vinsmagning.

Efterfølgende fik vi en let kommunikation med Mikael omkring tid, sted og præferencer inden for vin.

Vi ønskede en vinsmagning bestående kun af hvidvin/dessertvin fra tør til sød-kategori.

Mikael ringede efterfølgende og spurgte, om vi var friske på at give 300 kr. mere for nogle ældre vin – og det var vi naturligvis klar på! Der skal siges, at tilbuddet på ingen måde var anmassende. Et stort plus for en god dialog!

Vinsmagningen afholdte vi fredag d. 12. oktober, hvor Mikael fremmødte kl. 19:00 som aftalt.

Vinsmagningen foregik med præsentation af hvert enkel vin med private billeder fra området, fortælling om producenterne og forklaring til de respektive vine. Det foregik i et roligt og afslappet tempo, så der var tid til at stille spørgsmål og nyde vinen.

Vinsmagningen fortsatte frem til kl. 22:00 (selvom han egentligt kun havde afsat til kl. 21:00). Er kæmpe stort plus for udvalget af vin. 7 á 8 vin var lige i skabet ift. præferencerne!

Alt i alt en rigtig simpel, veldokumenteret og smagfuld vinaften, der sad lige skabet!

OBS: Mikael anbefalede forlods danskvand og brød til at skylle med vinene imellem – det faldt i god jord!”

 

Birgitte – 21.09.18

“Fantastisk oplevelse … rigtige gode vine og super god fremlæggelse 😊😊
Kan virkelig anbefales.. 🍾🍾”