Vinsmagning

Nysgerrig på ny vin? Prøv en vinsmagning i Aalborg og omegn!

Jeg tilbyder at komme hjem til dig, ude på din arbejdsplads, i vinklubben eller lignende og afholde vinsmagning i Aalborg og Nordjylland*, hvor du kan samle gode venner, naboer eller kolleger. Jeg medbringer forskellige vine, mens du sørger for godt selskab samt vinglas.

Hvis du ofte er i tvivl om, hvilke vine du skal vælge til hverdag eller fest, eller blot søger ny inspiration, så vil mine vinsmagninger helt sikkert være noget for dig. Hele ideen med de private vinsmagninger, er at netop du kan få smagt på vinen, få lidt mere at vide om, hvad det er, du drikker, ligesom vi også kan tale om, hvad du eventuelt kan servere af mad til. Det at smage på vinen før du køber den, er også den allerbedste forudsætning for at gøre det helt rigtige vinkøb – så ved du helt præcist, hvad du får!

De behøver ikke at have forstand på vin, men skal blot være nysgerrig og jeg bestræber mig altid på at mine vinsmagninger er nede på jorden og i øjenhøjde, hvor den afslappet og hyggelig stemning er i fokus. Sammen med vinsmagningen vil der blive vist billeder fra området samt fortalt anekdoter og fakta om vinen og dens tilblivelse.

I forlængelse af vinsmagningen får du naturligvis også lejlighed til at købe netop de vine, som du har smagt, så du er klar til den næste gode vinoplevelse hjemme eller sammen med andre.

Vinsmagning til enhver smag

Du bestemmer selv om det skal være en aften-vinsmagning på en hverdag eller vi skal finde en fredag eller lørdag. Lørdag vil det være muligt at afholde vinsmagningen enten til middag eller om aften. Der er godt, hvis du sørger for at have lidt vand og brød til at neutralisere med mellem vinene. Et større måltid anbefales at være før eller efter selve smagningen, så du smager vinene rent og uden påvirkning af mad. Vinsmagning er berammet til omkring 2 timer.

Jeg tilbyder forskellige tema-vinsmagninger, som du kan se herunder, men du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan sammensætte lige præcis den vinsmagning, du ønsker.

Jeg glæder mig til at vi ses 🙂

Vinhilsner

Mikael Linde

 

* Gratis kørsel op til 25 km fra Wine by Linde, Snekkerstenvej 35, 9270 Klarup – herudover kørselstillæg efter statens sats for kørselsgodtgørelse på kr. 3,52 pr. km hver vej. Ved øer kun med brofast forbindelse.

🍷 - 🍷 - 🍷

Inspirerende vinsmagning

Du lægger hus og glas til, så kommer jeg med vinen og det gode humør!

Ta´ med på en sanselig tur i vinens mange smagsfacetter, fra de tørre til de søde med nogle af de aromatiske, blomstrende og smagsfulde vine fra fx. Valpolicella, Lugano, Niza i Italien og fra Mosel i Tyskland. En inspirerende vinsmagning er en god måde at sikre sig de rigtige valg, når du skal købe lige nøjagtig de vinde, som du gerne vil nyde.

Til denne inspirerende vinsmagning vil jeg tage dig med på opdagelse i nogle af vinenes mange nuancer og facetter af styrke, aroma, sødme og syre. Vi skal bla. smage vine fra af Mosels bedste sydvendte skråninger, fra bla. Erdener Treppchen, Nizzas prægtige Barbera-vine samt klassiske Valpolicella-vine. Der vil helt sikkert være noget for ethvert temperament og stil. Efter vinsmagningen kan du som altid købe vinen, og du behøver ikke at vente længe for at modtage den, for med byens hurtigste levering, får du den leveret med det samme:-)

 

Pris fra kr. 149,00 pr. person v/ min. 10 personer.

Gratis kørsel op til 25 km fra Wine by Linde, Snekkerstenvej 35, 9270 Klarup – herudover kørselstillæg efter statens sats for kørselsgodtgørelse på kr. 3,52 pr. km hver vej. Ved øer kun med brofast forbindelse.

🍷 - 🍷 - 🍷

Riesling-vinsmagning

Hvis du er fan af tysk kvalitetsvin fra Mosel, eller blot kan lide hvidvin og er nysgerrig, så er denne Riesling-vinsmagning helt sikkert noget for dig. Jeg vil skænke op af fantastiske hvidvine fra skråningerne Erdener Treppchen, Wehlener Sonnenuhr og Kinheimer Rosenberg ved Moselflodens mange sving.

Du kommer til at smage Rieslingens mange smagsfacetter og nuancer, når der bl.a. åbnes op for den bedste kvalitet indenfor de tørre Riesling, nemlig Großes Gewächs. Derud over kommer du til at smage på mange af de andre smagsvarianter, når restsukkergraden i vinen løbende bliver højere og smagsnuancerne ændrer sig. Men selv om restsukkergraden er høj, så er der altid god balance i syreindholdet, så vinen fremstår som et ædelt slutprodukt, der er dyrket og produceret i flere hundrede år i områdets skifferholdige jorde.

Jeg glæder mig til at præsenterer dig for disse vine, hvor mange bliver overrasket over smagen, nuancerne og den høje kvalitet, der gør, at selv de søde vin har en god balance mellem sødme og syre.

Der vil helt sikkert være noget for ethvert temperament og stil. Efter vinsmagningen kan du som altid købe vinen, og du behøver ikke at vente længe for at modtage den, for med byens hurtigste levering, får du den leveret med det samme:-)

 

Pris kr. 149,00 – 199,00 pr. person v/ min. 10 personer.

Gratis kørsel op til 25 km fra Wine by Linde, Snekkerstenvej 35, 9270 Klarup – herudover kørselstillæg efter statens sats for kørselsgodtgørelse på kr. 3,52 pr. km hver vej. Ved øer kun med brofast forbindelse.

🍷 - 🍷 - 🍷

Italiensk Rødvinssmagning

Til denne vinsmagning hjemme hos dig vil I få mulighed for at smage på gode, aromatiske og kraftige rødvine fra Valpolicella og Piemonte. Der bliver smagninger på klassiske Valpolicella-vine herunder bla. Ripasso og Amarone. Fra Piemonte er der smagsprøver på bla. fadlagrede vine lavet på Barbera-druen.

Der vil blive sluttet af med en “dessert-Amarone” sød, rød, krydret og helt igennem fantastisk Recioto.

 

Pris kr. 199,00 – 249,00 pr. person. v/ min. 10 personer.

Gratis kørsel op til 25 km fra Snekkerstenvej 35, 9270 Klarup – herudover kørselstillæg efter statens sats for kørselsgodtgørelse på kr. 3,52 pr. km hver vej. Ved øer kun med brofast forbindelse.

🍷 - 🍷 - 🍷

Amarone vinssmagning

Til denne luksusvinsmagning hjemme hos dig vil I få mulighed for at smage på forskellige Amaroner lige fra de lette til de tungere, af de konventionelle såvel som de økologiske dyrkede. Vi skal blandt andet smage nogle af de sidst frigivne Amaroner fra 2015, for at smage på deres potentiale i forhold til, hvordan de kan udvikle sig fremadrettet. Du behøver ikke at vide noget om Amarone på forhånd, du skal blot have lyst til at smage og nyde noget godt kvalitetsvin og lade dine smagssanser føre an.

Vi skal smage på 7 forskellige Amaroner, hvoraf nogle har en alkoholprocent på 17,5%, så husk at sørge for sikker transport hjem . Der vil blive sluttet af med en “dessert-Amarone” sød, rød, krydret og helt igennem fantastisk Recioto.

 

Pris kr. 299,00 pr. person. v/ min. 10 personer.

Gratis kørsel op til 25 km fra Snekkerstenvej 35, 9270 Klarup – herudover kørselstillæg efter statens sats for kørselsgodtgørelse på kr. 3,52 pr. km hver vej. Ved øer kun med brofast forbindelse.

🍷 - 🍷 - 🍷

Økologisk vinsmagning

Til denne vinsmagning kommer jeg med økologiske vine fra det italienske vinhus Fasoli Gino i Valpolicella. De producerer vin af rigtig god kvalitet. Fokus er som altid hos Wine by Linde, at kvaliteten kommer før alt andet, at druerne så er økologisk produceret er blot endnu et plus. Det er de kraftige rødvine, der fylder mest i denne vinsmagning, herunder Amarone og Ripasso, men der skal også smages på en let hvidvin og dejlig Spumante.

 

Pris kr. 249,00 pr. person v/ min. 10 personer.

Gratis kørsel op til 25 km fra Snekkerstenvej 35, 9270 Klarup – herudover kørselstillæg efter statens sats for kørselsgodtgørelse på kr. 3,52 pr. km hver vej. Ved øer kun med brofast forbindelse.

🍷 - 🍷 - 🍷

Special vinsmagning

Fra tid til anden afholder jeg selv vinsmagninger i min private stue. Det kunne være Amarone-smagning eller smagninger, hvor der skal prøvesmages nye vine, som jeg beslutte mig for, om de skal være i mit sortiment. Det kan være en smagning af blandet karakter. Der er højst plads til 10 deltagere, så kan vi alle nemlig se hinanden og tale sammen. Hold øje med nyhedssiden!

🍷 - 🍷 - 🍷

Almindelig vinsmagning

Til denne almindelige vinsmagning vil jeg sammensætte lidt forskelligt, og I vil derfor få mulighed for at smage forskellige italienske og tyske vine af rigtig god kvalitet, både røde-, hvide – og dessertvine, herunder en Amarone. I vil få mulighed for at komme rundt i mange forskellige smagsindtryk og prøve noget forskelligt.

Pris kr. 149,00 pr. person v/ min. 10 personer.

Gratis kørsel op til 25 km fra Snekkerstenvej 35, 9270 Klarup – herudover kørselstillæg efter statens sats for kørselsgodtgørelse på kr. 3,52 pr. km hver vej. Ved øer kun med brofast forbindelse.

Stemningsbilleder

Anbefalinger

Maj-Brit – 17.08.19

“Super godt arrangement!! Vi havde fornøjelsen af vinsmagning med Michael 16/8-19, som varmt kan anbefales.

En hyggelig og lærerig aften med lækre vine og god baggrundsviden om de forskellige vinproducenter. Det er ikke sidste gang…”

 

Elena – 27.05.19

“Fantastisk god og hyggelig oplevelse kan anbefales på det yderste 😊🍷
Vi var kollega gruppen og smagte tysk riesling smagning 😍👍🏼

 

Irma – 26.04.19

“En helt fantastisk aften med hygge og god formidling af et virkelig godt udvalg af hvidvine. Fortalt på et niveau, vi kunne være med. Fortælling af historien bag druerne og billeder fra de steder, hvor druerne til vinen kom fra til stor inspiration. Tusinde tak.”

 

Thor – 16.11.18

“Rigtig spændende historier om alle vinene. Dejlig præsentation med masser af billeder og en hyggelig atmosfære.”

 

Christian – 16.10.18

“5 stjerner herfra for en uforglemmelig vinaften.

Vi købte den 11. august en deal til Vinsmagning.

Efterfølgende fik vi en let kommunikation med Mikael omkring tid, sted og præferencer inden for vin.

Vi ønskede en vinsmagning bestående kun af hvidvin/dessertvin fra tør til sød-kategori.

Mikael ringede efterfølgende og spurgte, om vi var friske på at give 300 kr. mere for nogle ældre vin – og det var vi naturligvis klar på! Der skal siges, at tilbuddet på ingen måde var anmassende. Et stort plus for en god dialog!

Vinsmagningen afholdte vi fredag d. 12. oktober, hvor Mikael fremmødte kl. 19:00 som aftalt.

Vinsmagningen foregik med præsentation af hvert enkel vin med private billeder fra området, fortælling om producenterne og forklaring til de respektive vine. Det foregik i et roligt og afslappet tempo, så der var tid til at stille spørgsmål og nyde vinen.

Vinsmagningen fortsatte frem til kl. 22:00 (selvom han egentligt kun havde afsat til kl. 21:00). Er kæmpe stort plus for udvalget af vin. 7 á 8 vin var lige i skabet ift. præferencerne!

Alt i alt en rigtig simpel, veldokumenteret og smagfuld vinaften, der sad lige skabet!

OBS: Mikael anbefalede forlods danskvand og brød til at skylle med vinene imellem – det faldt i god jord!”

 

Birgitte – 21.09.18

“Fantastisk oplevelse … rigtige gode vine og super god fremlæggelse 😊😊
Kan virkelig anbefales.. 🍾🍾”