Profil

Wine by Linde – Vinhandel & webshop i Aalborg

Ønsker du at købe vin fra små producenter, der laver vin i små mængder, men af høj kvalitet? Så føl dig velkommen til at ose lidt rundt i min web-shop, det er nemlig her, at du finder det – Velkommen indenfor!

Mit navn er Mikael Linde, og jeg er mikro-vinimportør og står bag Wine by Linde. Jeg er lokalt funderet i Klarup ikke lang fra Aalborg. Jeg laver mange private vinsmagninger hjemme hos folk i deres stuer, i deres sommerhuse eller på deres arbejdspladser som et personalearrangement. Derudover sælger jeg også min importerede vine her igennem min web-shop. Den vin som du finder på min hjemmeside er alt sammen fra min egen import. Hentet direkte hos de små producenter i Tyskland, Italien, Spanien og Frankrig.

Jeg er “købmand” af den lidt mere gammeldags type, og vil derfor meget gerne snakke med mine kunder, så jeg kan give dem den bedst mulige service samt kompetent sparring omkring valg af vin. Har du derfor nogle spørgsmål, som du har brug for svar på for at sikre dig et trygt valg af vin, så send mig gerne en sms eller giv mig et ring, så stiller jeg op til at give dig kompetent sparring. Jeg har ikke nogen åbningstider, så du kan altid ringe eller sende en sms. Måske er jeg optaget, men læg en besked, så vender jeg tilbage så hurtigt som muligt.