Handelsbetingelser

Køb

Wine by Linde sælger kun vin til personer på 18 år eller derover og al handel foregår på dansk.

 

Bestilling

Bestilling af vin hos Wine by Linde kan ske på mail: info@winebylinde.com eller tel/sms 31194477.

 

Priser og betaling

Alle nævnte priser er pr. flaske og inkl. 25% moms samt gældende afgifter. Betalingen foregår via MobilePay og du vil efterfølgende modtage en faktura på mail. Vinen vil først blive pakket og leveret, når der er gennemført en betaling.

 

Afhentning ved lager

Det er muligt at afhente din vin hos Wine by Linde på lageradressen i Aalborg Øst. I forbindelse med bestillingen kan det aftales nærmer, hvornår det er muligt at afhente din vin der. Generelt vil det være om eftermiddagen/aften.
Pris: Gratis : )

 

Levering i Aalborg Kommune

Hvis du bor i Storaalborg har du mulighed for at vælge, at Wine by Linde fragter vinen ud til dig. I forbindelse med bestillingen kan det aftales nærmer, hvornår det er muligt at levere vinen, men generelt vil det være om eftermiddagen/aften.

Du skal købe minimum 3 flasker, og så koster det dig kun kr. 20,00 at få din vin leveret i Aalborg i følgende postnumre:
9000 Aalborg
9210 Aalborg SØ
9220 Aalborg Øst
9260 Gistrup
9270 Klarup
9280 Storvorde

Kun ved brofaste forbindelser.

Ved øvrige postnumre i Aalborg koster det kr. 79,- pr. levering/adresse.

Levering via fragtfirma

Ønsker du ikke at benytte dig af vores levering i Aalborg Kommune eller bor du uden for Aalborg Kommune, kan du få vinen leveret via et fragtfirma mod betaling. Dette aftales nærmere ved bestilling.

 

Smileyordning

Her finder du link til fødevarestyrelsens Smileyordning.