Privat vinsmagning i Aalborg & Nordjylland!

Privat vinsmagning i Aalborg & Nordjylland!

Kr. 149,00 pr. pers. på mandage til torsdage*
Kr. 199,00 pr. pers. på fredage & lørdage*

Er du nysgerrig på vin? Elsker du at nyde et godt glas sammen med venner og familie? Bor du i Aalborg eller Nordjylland, så er en privat vinsmagning lige noget for dig og dine bedste vinvenner! Prøv Wine by Linde

Du behøver ikke at være en vinkender for at deltage. Alt, hvad du behøver, er nysgerrighed og lysten til at udforske vinens vidunderlige verden. Hos mig bestræber jeg mig altid på at gøre mine vinsmagninger jordnære og tilgængelige for alle. Jeg lægger vægt på den afslappede og hyggelige stemning, hvor alle tør stille spørgsmål og dele deres tanker om vinens forunderlige univers.

Hold en privat vinsmagning i Aalborg og Nordjylland, og få ikke blot kun en smagsoplevelse; du får en rejse. Jeg tager dig med på en tur gennem vinens historie, fra de frodige vinmarker til glasset foran dig. Der vil være billeder fra vinområderne og spændende anekdoter og fakta om vinen og dens tilblivelse. Det er ikke blot en smagning; det er en fortælling.

Hvad enten du ønsker at arrangere en privat vinsmagning i Aalborg & Nordjylland enten derhjemme, i dit sommerhus eller med din vinklub, så er jeg klar til at være din guide i vinens univers. Tænker du på at skabe et hyggeligt personalearrangement på din arbejdsplads, så kommer jeg også gerne der. Saml dine bedste venner, naboer eller kolleger, og jeg bringer et udvalg af spændende vine med. På den måde kan vi udforske en bred vifte af smagsoplevelser sammen.

Så hvad skal du gøre? Du skal blot sørge for godt selskab og nogle vinglas. Hvis du ønsker det, kan du tilføje vand og snacks. Jeg vil guide dig gennem en spændende vinsmagning, hvor smagen af vin bliver en smagning af livets skønhed og mangfoldighed.

Lad os sammen udforske vinens verden, et glas ad gangen. Vi ses!

Smag verden af vin før du vælger!

Er du nogensinde i tvivl om, hvilke vine der passer bedst til din aften, om det er en hverdagsmiddag eller en festlig lejlighed? Måske leder du bare efter ny vininspiration? I så fald er mine private vinsmagninger helt sikkert noget for dig.

Hele konceptet bag mine vinsmagninger er at give dig muligheden for at smage på vinene, lære mere om dem og forstå, hvad det er, du drikker – og alt sammen helt nede på jorden i øjenhøjde. Det handler om at tage dig med på en sensorisk rejse gennem vinen, hvor du kan udforske smagsnoter og aromaer. Og endnu bedre, vi kan tale om, hvordan du bedst kan parre vinen med forskellige måltider. At smage på vinen, før du køber den, er den ultimative måde at sikre, at dine vinkøb altid rammer plet. Du ved præcis, hvad du får!

Efter vinsmagningen har du selvfølgelig mulighed for at købe de vine, du har smagt, så du kan tage den næste vinoplevelse med hjem. Dine fremtidige middage og sammenkomster vil blive løftet til nye højder takket være din nye indsigt og udvalg af vin.

Så hvorfor ikke udforske vinverdenen og udvide din smagshorisont? En privat vinsmagning er det helt rigtige sted at bliver klogere i og du deler det med andre. Kig på mit udvalg af vin, og lad eventyret begynde!

Dyk ned i en verden af vin

Når og hvordan du ønsker det – det er op til dig! Jeg er fleksibel og hjælpsom, så netop din private vinsmagning bliver hyggelig og spændende for dig og dine gæster., og det er uanset om, det er en afslappet hverdagsaften eller en fredag eller lørdag. På lørdage tilbydes der sågar mulighed for at starte til middag eller eftermiddag!

Under vinsmagningen tager jeg dig med på en rejse gennem vinens forunderlige verden. Vi udforsker et væld af forskellige typer og varianter, og med 8 spændende smagninger har du chancerne for at opdage nye yndlingsvine.

Så frem kalenderen og sæt kryds ved din næste vinsmagning og få inviteret dine bedste vinvenner hjem i stuen, i sommerhuset eller til et hyggeligt personalearrangement på arbejdspladsen. Jeg er klar til at være din guide og introducere dig til de mest skønne smagsoplevelser med vine, der spænder fra de aromatiske og blomstrende til tørre, friske, søde og boblende – alle vine er kun fra egen import!

Sørg gerne for, at der er vand og brød til rådighed for at neutralisere smagsløgene mellem vinene. Et større måltid er ikke foreneligt med vinsmagningen og anbefales at være enten før eller efter vinsmagningen, der varer ca. 2 timer*

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at holde privat vinsmagning i Aalborg eller har yderligere spørgsmål.

Jeg glæder mig til at møde dig og dine vinvenner til en fælles tur igennem vinens vidunderlige verden!

Vinhilsner fra

Mikael Linde

 

* Se handelsbetingelser