Vingaver

Vin er altid en god gave… hvis du spørger mig 😉

Står du og mangler en fødselsdags, værtindegave, påskegave, julegave, firmagave eller …. ja, bare en gave til dig selv, så se udvalget af vine under Vinsalg, hvor du kan finde både lette og kraftige rødvine, tørre og søde hvidvine og bobler samt dessertvine.

Når du har fundet den, eller de vine, du gerne vil have, så pakker jeg også gerne din vin ind, så den er klar til at blive givet væk. Let og enkelt!

Alt efter hvad du skal bruge den til og hvor mange, der er tale om, så aftaler vi ved bestilling, hvordan vinen skal pakkes ind. De priser som du finder under vinsalg, er den rene pris for vinen, så hvis du ønsker, at jeg pakker din vin ind, så er der et mindre tillæg på kr. 25,- pr. indpakning i enten cellofan eller papæske. Jeg har også et mindre udvalg af trækasser til fx 6 alm. flasker eller til magnumflasker afhængig af hvilke vine, du vælger at give som gave. Pris for trækasse kr. 75,/125,-

Jeg ser frem til at høre fra dig 🙂

Bedste hilsner

Mikael

Eksempler på indpakning:

Firmajulegaver

Har du en virksomhed, hvor du skal bruge vingaver til dine ansatte, så har du hos mig mulighed for først at smage på et par vine, for at udvælge dem, som du gerne vil give til dine medarbejder.

Ring til mig, så vi kan finde den gode vin til dine ansatte.