Stairs n’ Roses – Riesling Feinherb – 2020

Stairs n’ Roses – Riesling Feinherb – 2020
14. juni 2019 info@winebylinde.com
Vin og vinsmagning - Vinhandel i Aalborg og Nordjylland

Stairs n’ Roses Riesling Feinherb – 2020

Producent: Viermorgenhof
Område: Mosel, Tyskland
Druer: Riesling
Alkoholprocent: 11,5%

Denne vin er en frisk og frugtig halvtør Riesling fra vinmarken Kinheimer-Rosenberg, hvor et ungt vinægtepar, der laver vin efter deres egne hoveder! Restsukkerindhold: 25 gram pr. liter.

Vinserien Stairs n’ Roses – Rocking Mosel! er lavet af et ungt ægtepar, som har ønsket at skabe deres egen vinserie, der er mere eksperimenterende, i stedet for blot at overtage deres forældres vintraditioner. Navnet er opstået på baggrund af, at bruden Julia (fra vingården Meulenhof) bringer vinmarken Erdener Treppchens (Stairs) sammen med gommens Daniel (fra vingården Viermorgenhof) vinmark Kinheimer Rosenberg (Roses). Da ægteparret godt kan lide Guns n’ Roses har de i udformning af etiketten ladet sig inspirere herfra. På etiketten ses i baggrunden trapperne, der er klassiske ved de stejle vinmarker i Mosel og roserne. Vinen er således et symbol på foreningen af to vingårde og ligger i stil op af de klassiske Moselvine.

Vinen er en halvtør riesling. Druerne høstes så sent som muligt omkring slut oktober start november. Macerationen varer ca. 2-8 timer, hvor efter gæringen finder sted ved lav temperatur i helt op til 3 måneder. Herefter opbevares vinen i ståltanke indtil marts/april, hvor efter de flaskes.

Vinen nydes bedst ved 5-7 grader eller efter eget temperament. Vinen kan åbnes og drikkes, når den skal bruges. Vær som altid nysgerrig på din vin og giv den al din opmærksomhed, så styrker du oplevelsen af et godt glas vin.

Små producenter, store vinoplevelser!

Pris pr. flaske kr. 149,00

Pris pr. flaske v/ 3 stk. kr. 129,00

Bestil på sms/tel. 31194477

HUSK: Levering i Storaalborg til kr. 20,00 ved køb af mindst 3 flasker. Fragt uden for Aalborg kr. 80-100 for 6 flasker med Postnord; se handelsbetingelser.