Pandora – Yemaya – 2021

Pandora – Yemaya – 2021
11. oktober 2022 info@winebylinde.com
Yemaya Verdejo 2021

Pandora – Yemaya – 2021

Producent: Bodegas Pandora
Område: Rueda, Spanien
Druer: Verdejo
Alkoholprocent: 13,0%

I vinregionen Castilla y León ligger underområdet Ruedo, hvor Cecilia og hendes mand bor. De producerer forskellige typer hvidvine fra området, blandt andet denne komplekse men elegante hvidvin på druen Verdejo.

Området Rueda i det nordvestlige Spanien er meget stenholdigt og varmt, hvilket gør at kun de sundeste vinplanter trives. De giver således også en god kvalitetsdruer, som er en afgørende betingelse for, at der i den sidste nede kan laves kvalitetsvin som denne. Vinen har en god balance mellem frugt og syre, der giver den en en god kompleksitet og friskhed på samme tid.

Yemaya er modnet 4-6 måneder i ståltanke sammen med gærcellerne, der tilfører vinen andre smagsoplevelser, der både understøtter og kan smagsforstærke den frugt, der er i vinen i forvejen, men der kommer også fornemmelser af brød/toast/gær/smør. Derudover påvirker den også vinens viskositet (fornemmelsen af væskens fylde, fx tynd som vand eller tyk som sirup), vinen kan blive lidt mere cremet eller fed i sin fornemmelse.

Vinen bliver her mere kompleks og dyb, vis den nydes en smule tempereret. Hvis den nydes afkølet (8-10 grader) så fremstår den også frisk i sit udtryk, men stadig kraftig og robust. Nyd den afkølet og tempereret, så er du helt sikkert på sporet af vinens hemmeligheder.

Smag vinen og gør dig dine egne erfaringer!

Vær som altid nysgerrig på din vin og giv den al din opmærksomhed, så styrker du oplevelsen af et godt glas vin.

Lille producent, rigtig rigtig god vinoplevelse!

Pris pr. flaske kr. 149,00

Pris pr. flaske v/ 3 stk. kr. 129,00

Bestil på sms/tel. 31194477

HUSK: Levering i Storaalborg til kr. 20,00 ved køb af mindst 3 flasker. se handelsbetingelser.