Finca la Cantera – SH – 2018

Finca la Cantera – SH – 2018
14. april 2021 info@winebylinde.com

Finca la Cantera – SH – 2018

Producent: Finca la Cantera
Område: Navarra, Spanien
Druer: Syrah
Alkoholprocent: 15,0%

Kraftige lilla nuancer møder øjet, når vinen hældes i glasset. Tag farven i betragtning og nyd dens dybe tæthed inden du stikker næsen i glasset, hvor du mødes af god frugtintensitet. Vinen er produceret så den fremstår som en kraftig vin med god fylde og struktur men stadig med masser af frugt, et velintegreret fad og modne tanniner. God lang eftersmag er med til at sætte et punktum – indtil næste afsnit;-)

Vinen er også fortællingen om starten på producentens vineventyr, der startede i 2017. Tomas er producentens navn og han er en mand med vildt og rødt hår og fuldskæg. Han udstråler en fantastisk energi og god karma og dette synes at være kommet med ned i flasken! Nomeolvides er det spanske navn for blomsten Forglem-mig-ej, og er et navn der er valgt, da blomsten er omgærdet af symbolik af både udødelig kærlighed, længsel og venskab. Smag vinen og gør dig dine egne erfaringer!

Kan nydes ved 14-16 grader! Vær som altid nysgerrig på din vin og giv den al din opmærksomhed, så styrker du oplevelsen af et godt glas vin.

Små producenter, store vinoplevelser!

Pris pr. flaske kr. 189,00

Pris pr. flaske v/ 3 stk. kr. 159,00

Bestil på sms/tel. 31194477

HUSK: Levering i Storaalborg til kr. 20,00 ved køb af mindst 3 flasker. Fragt uden for Aalborg kr. 80-100 for 6 flasker med Postnord; se handelsbetingelser.