Finca la Cantera – Nomeolvides Garnacha – 2018

Finca la Cantera – Nomeolvides Garnacha – 2018
14. april 2021 info@winebylinde.com

Finca la Cantera – Nomeolvides Garnacha – 2018

Producent: Finca la Cantera
Område: Navarra, Spanien
Druer: Garnacha
Alkoholprocent: 15,0%

Er aromatisk, intens og kraftfuld i sin frugt, hvilket generelt også er Garnacha-druens karakteristik. Vinen er fadlagret i 6 måneder for at give frugten lidt mere dybde og vinen en smule mere potens og fylde. I farven fremstår den som en smukt syn af dybrød intensitet, der nærmest ligner rødbedesaft med lilla skær. En helt igennem fantastisk farve. Druerne til denne produktion på kun 2634 flasker er dyrket på små lave vinstokke i den stil der kaldes “bush-vine”. En stil hvor vinplanten ligner små buske helt tæt på jorden. Der er mange blade på, så de beskytter klaserne fra den bagende sol og samtidig kan ventilere for at afkøle. Udbyttet er lavt, men kvaliteten er høj og der håndhøstes for bedste kvalitetssikring.

Vinen er også fortællingen om starten på producentens vineventyr, der startede i 2017. Tomas er producentens navn og han er en mand med vildt og rødt hår og fuldskæg. Han udstråler en fantastisk energi og god karma og dette synes at være kommet med ned i flasken! Nomeolvides er det spanske navn for blomsten Forglem-mig-ej, og er et navn der er valgt, da blomsten er omgærdet af symbolik af både udødelig kærlighed, længsel og venskab. Smag vinen og gør dig dine egne erfaringer!

Det er en kraftfuld vin på 15% alkohol, så du skal give den noget opmærksomhed for at få det bedste ud af den. Åben den og smag på den og lad den stå 1-5 timer i flasken og åbne sig indtil den opnår den blødhed og karakter, som du foretrækker. Kan nydes ved 14-16 grader! Har du en rest i overskud, så stil den på køl og nyd den afkølet i dagene efter. Vær som altid nysgerrig på din vin og giv den al din opmærksomhed, så styrker du oplevelsen af et godt glas vin.

Små producenter, store vinoplevelser!

Pris pr. flaske kr. 149,00

Pris pr. flaske v/ 3 stk. kr. 129,00

Bestil på sms/tel. 31194477

HUSK: Gratis levering i Storaalborg ved køb af mindst 3 flasker. Fragt uden for Aalborg kr. 80-100 for 6 flasker med Postnord; se handelsbetingelser.