Weingut Meulenhof – ERDENER TREPPCHEN Riesling Spätlese Feinherb – 2016/18

Weingut Meulenhof – ERDENER TREPPCHEN Riesling Spätlese Feinherb – 2016/18
5. april 2020 info@winebylinde.com

ERDENER TREPPCHEN Riesling Spätlese Feinherb – 2016/18

Producent: Meulenhof
Område: Mosel, Tyskland
Druer: Riesling
Alkoholprocent: 11,5%

Denne Riesling har fået prædikatet Spätlese, da druerne på høsttidspunktet er sent høstede og derfor har udviklet mere moden frugtsødme og dermed en højere kvalitet. I denne Spätlese har producenten dog valgt at lade vinen gære en stor del af sukkeret ud, så den til slut bliver til en halvtør hvidvin, som i tysk vinterminologi kaldes “Feinherb”. Restsukkergraden ligger på ca. 25 gr/l.

Vinen er dyrket på den stejle syd-sydvestvendte skråning Erdener Treppchen, hvor vinplanterne blomstrer, som nogen af de første langs Mosel. Det og de mikroklimatiske forhold gør, at modningstiden er lang, så druerne når at udvikle sig optimalt i eget tempo, lige som de danske jordbær. Frugtsødmen gør vinen intens og kraftig på smag og blød i sin nydelse.

Vinen nydes bedst ved 8-10 grader eller efter eget temperament. Vinen kan åbnes og drikkes, når den skal bruges, og er velegnet til hummer, jomfruhummer eller kammuslinger. Den er også velegnet til hvidt kød eller som en hyggevin til en varm sommerdag. Vær dog som altid nysgerrig på din vin og giv den al din opmærksomhed, så styrker du oplevelsen af et godt glas vin.

Små producenter, store oplevelser!

Pris pr. flaske kr. 149,00

Bestil på sms/tel. 31194477

HUSK: Gratis levering i Storaalborg ved køb af mindst 3 flasker. Fragt uden for Aalborg kr. 80-100 for 6 flasker med Postnord; se handelsbetingelser.