Weingut Meulenhof – ERDENER PRÄLAT Riesling Trocken “Großes Gewächs” – 2018

Weingut Meulenhof – ERDENER PRÄLAT Riesling Trocken “Großes Gewächs” – 2018
19. juni 2019 info@winebylinde.com

Erdener Prälat Riesling Trocken “Großes Gewächs” – 2018

Producent: Meulenhof
Område: Mosel, Tyskland
Druer: Riesling
Alkoholprocent: 12,5%

Erdener Prälat er fra hjertet af hjertet på den syd-sydvestvendte skråning Erdener Treppchen, langs floden Mosel, og er toppen af poppen indenfor de tørre hvidvine i Tyskland. Arealet her er kun på lidt over 2 ha og deles mellem andre producenter. Meulenhof laver kun ca. 600 flasker af denne vin om året fra dette område.

Vinen har fået udmærkelsen ”Großes Gewächs” (GG), en form for Tysklands svar på en ”Grand cru-vin” Denne udstedes af Verband Deutscher Prädikatsweingüter (VDP), her tilfælde “Bernkasteler Ring”, som er en vinproducentforening, der klassificerer de bedste vinmarker og vine (1. Lage). Udbyttet må ikke overstige 50hl pr hektar. Druerne skal være fuldt modne og være høstet manuelt og vinen frigives efter 1. september det følgende år.

Vinen er af allerbedste kvalitet og sammenlignet med Großes Gewächs fra Erdener Treppchen, så er den her mere raffineret og forfinet i alle sine finesser. Restsukkerindhold: 7 gram pr. liter.

Vinen nydes bedst ved 5-7 grader eller efter eget temperament. Vinen kan åbnes og drikkes, når den skal bruges og er en luksusvin til de fleste typer fisk og skaldyr. Vær som altid nysgerrig på din vin og giv den al din opmærksomhed, så styrker du oplevelsen af et godt glas vin.

Små producenter, store oplevelser!

Pris pr. flaske kr. 249,00

Bestil på sms/tel. 31194477

HUSK: Levering i Storaalborg til kr. 20,00 ved køb af mindst 3 flasker. Fragt uden for Aalborg kr. 80-100 for 6 flasker med Postnord; se handelsbetingelser.